.
.
'FURNITURE must have a personality as well as be beautiful.'
.
.
Details are not the details. They make the DESIGN.
.
.
Natural feeling.
.
.
Things of quality has no fear of time.
.
.
...in every room, the furniture reflects you.
.
.
Less isn't more. Quality is more.
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Konyhabútorok RSS

Hosszú évek tapasztalata azt mutatja, hogy konyhabútort úgy a legjobb tervezni, ha azt személyreszabottan, helyhezkötötten és ennek megfelelően méretarányosan tesszük. Figyelembe véve ezt, az általunk gyártott, egyedi tervezésű konyhabútorok egytől-egyig mind a kliens elképzelése és elgondolása alapján készűltek. A bútor tervezéséhez szükségünk van a konyha méreteire, a bútornak szánt stílusbeli jellegzetességekre, ugyanakkor a bútor felépítésére (polcok, szekrények kihúzható, alakítható részek, asztal, szék stb.) Egy hozzávetőleges elképzelés, vázlatos rajzból indul ki a tervezési folyamat, amely alapján árajánlat készűl. Ennek elfogadása után történik meg a megrendelés és a részletek megbeszélése majd a határidő kitűzése. Mérnökeink a lebeszélt részletek után helyszínre mennek és újra méreteket vesznek, hogy bíztos legyen, minden találni fog majd a végén. Kiszállításkor vállalunk összeszerelést is térítés ellenében. 

Alkategóriák

  • Szűrők
Kategória: Konyhabútorok
Tömör tölgyből készült konyhabútor, pácolt felületkezeléssel. Klasszikus stílusú, az ajtókat mart betétek díszítik. Fongantyúja portcelánbetétes, a stílushoz mind színben, mind jellegben illeszkedő. A szekrénysor fékezős sarkakkal  (...)
Kategória: Konyhabútorok
Tömör tölgyből készűlt konyhabútor. Stílus szempontjából klasszikus jegyeket képvisel. Munkalapja gránit kompozit, hő és vízálló. Felső részén apácarácsos szekrényajtók vannak, fogantyúja fabetétes, (...)
Egyedi rendelésre készült teljes lakás berendezés, mely a következőket tartalmazza: konyhabútor, lány- és fiúszoba bútorzat, nappali, háló, beépített szekrények stb.
Kategória: Konyhabútorok
Tömör tölgyből készült konyhabútor. Klasszikus stílusú, egyszerű, kifinomult vonalvezetésű. Munkalapja gránit kompozit, a hűtőszekrényen kívül a többi konyhai gépezet be van építve a bútorba. Fékezős  (...)
Kategória: Konyhabútorok
Tölgyből készült klasszikus stílúsú konyhabútor. "Meszes" felületkezelésű. Munkalapja gránitkő, ajtaját és fiókjait antikolt fémfogantyú díszíti. Fékezős sarkakkal és fékezős fiókcsúszókkal ellátott. Ablakait tejüveg díszíti. (...)
Kategória: Konyhabútorok
Pácolt tölgyből készűlt konyhabútor. Munkalapja gránitkő. Ajtaját és fiókjait antikolt fém fogantyú díszíti. Fékezős fiókcsúszóval és sarkakkal felszerelt. Felső részén ajtajain mintás üvegek vannak, amely jól illeszkedik a bútor klasszikus (...)

HASZNOS INFORMÁCIÓK

SZÁLLÍTÁS

Székelyudvarhelyen ingyenes a termékek kiszállítása, a marosvásárhelyi és kolozsvári bemutató üzlet által felvett rendelésekre pedig kedvezményes.. tovább

SZERELÉS

Bútoraink túlnyomó részben összeszerelt állapontban szállítódnak, vagy nagyon egyszerűen összeszerelhetőek, akár a kliens által is (pl. ágyaknál).. tovább

RENDELÉS MENETE

Rendelni több féle módon lehet: személyesen bármelyik bemutatóüzletünkben vagy telefonon (Székelyudvarhely: tel. 0266-212094, Marosvásárhely: tel. 0743-025779.. tovább

EGYEDI RENDELÉSEK

Ha nem talál megfelelő stílusú vagy méretű bútordarabot termékkínálatunkban, a megoldást az egyedi bútorgyártás nyújtja.. tovább