.
.
'FURNITURE must have a personality as well as be beautiful.'
.
.
Details are not the details. They make the DESIGN.
.
.
Natural feeling.
.
.
Things of quality has no fear of time.
.
.
...in every room, the furniture reflects you.
.
.
Less isn't more. Quality is more.
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Egyedi Rendelések RSS

Egyedi rendelésen azt kell érteni, hogy úgy stílusban, mint méretekben, színben és minden paraméterben ami egy bútort meghatározhat a kliens elképzeléseit, terveit tartjuk a gyártás szempontjából meghatározónak. Ezek a darabok készűlhetnek bármilyen fából, bükk, tölgy, juhar, cseresznye, fenyő stb., bármilyen felületkezeléssel, nem csak azokban a színekben gondolkodhatnak amelyeket a katalógusaink színskálája kínál, hanem akár egyedi keverésű színárnyalatokban is, textúrás felelületkezelésekben. Stílus szempontjából mindig igazodunk a klienshez, szem előtt tartva természetesen a bútordarab strapabíróságát. Egyedi rendelés esetén szükségünk van egy vázlatos elképzelésre (rajzra vagy dokumentáció jellegű képre) és pontos méretekre. Ezek alapján mérnökeink készítenek egy árajánlatot, amely alapján Önnek lehetősége van eldönteni, hogy megrendeli vagy sem a bútordarabot. Munkatársaink segítségével látványterv készítése is megoldható a komplexebb, több termékből álló bútorok esetében. Általában az ilyen típusú rendelések személyes egyeztetés, megbeszélés során zajlanak, de nyitottak vagyunk az emailen, skypon történő megbeszélésre is. 
  • Szűrők
Kategória: Komódok
Egyedi tervezésű és kivitelezésű bútor. Cseresznye fából készült.
Felületkezelés szempontjából egy különleges, festői tehnikát alkalmaztunk, kézzel festett az egész felület. A festői átfedések segítségével szépen, érzékien alakult ki a márvány textúráját imitáló látvány (..)
Kategória: Asztalok
Fenyőből készült, feketére festett, kihúzható kerek asztal. Magánrendelésre készült. Használata alkalmas ebédlőasztalként vagy nappali beredezésére. Stílusában elegáns, lábai kerek kialakításúak. Masszív, stabil (...)
 Tömör tölgyből készült teljes panzió berendezés, egyedi tervezésű bútorokkal, egyedileg kialakított bár résszel, személyre szabott szobabútorok, étterem, rendezvényterem (...)
Beépítet szekrény a megrendelő tervei alapján. Anyaga masszív juhar. Méretei és stílusa helyszínhez igazítva.

Kezelési útmutató: Nedves ruhával töröld tisztára.Tiszta ruhával töröld szárazra.

Ez a termék teljes mértékben környezetbarát felületkezeléssel készül, víz alapú festékkel, amely nem bocsájt ki toxikus anyagokat!

*Fontos: a színek árnyalati a valóságban eltérhetnek a képernyő beállításaiból adódóan (színkalibrálás). 

Gyakori kérdések egyedi rendelés esetén

Egyedi rendelésre készült teljes lakás berendezés, mely a következőket tartalmazza: konyhabútor, lány- és fiúszoba bútorzat, nappali, háló, beépített szekrények stb.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

SZÁLLÍTÁS

Székelyudvarhelyen ingyenes a termékek kiszállítása, a marosvásárhelyi és kolozsvári bemutató üzlet által felvett rendelésekre pedig kedvezményes.. tovább

SZERELÉS

Bútoraink túlnyomó részben összeszerelt állapontban szállítódnak, vagy nagyon egyszerűen összeszerelhetőek, akár a kliens által is (pl. ágyaknál).. tovább

RENDELÉS MENETE

Rendelni több féle módon lehet: személyesen bármelyik bemutatóüzletünkben vagy telefonon (Székelyudvarhely: tel. 0266-212094, Marosvásárhely: tel. 0743-025779.. tovább

EGYEDI RENDELÉSEK

Ha nem talál megfelelő stílusú vagy méretű bútordarabot termékkínálatunkban, a megoldást az egyedi bútorgyártás nyújtja.. tovább