.
.
'FURNITURE must have a personality as well as be beautiful.'
.
.
Details are not the details. They make the DESIGN.
.
.
Natural feeling.
.
.
Things of quality has no fear of time.
.
.
...in every room, the furniture reflects you.
.
.
Less isn't more. Quality is more.
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Padok/Ládák RSS

Talál nálunk konyhába való sarokpadot, franciaágy végébe helyezhető, kárpitos ülőkét, de gyerekszobába alkalmas játékok tárolására ideális kis ládákat, padokat is. A padok, ládák teteje általában felnyitható és a kis tároló rész kitünő az apró tárgyak elrejtésére. Kimondottan ajánljuk azoknak a családoknak ahol már van egy gyerek és a játékok elpakolása mindig gondot jelent, vagy az olyan személyeknek akik szeretik rendszerezni dolgaikat és azokat elrejteni a látogatók szeme elől. Mint minden termékünk, ezek is festhetőek és pácolhatók (néhány kivétellel) bármilyen színre a kliens ízlésétől függően. 
  • Szűrők
SKU: RAMOCSA
Sarokba helyezhető pad. Konyhák berendezéséhez ajánjuk. Két asszimetrikus része van, amelyet a sarokba helyezhető középső elem fog össze. A két szélső oldala egymással felcserélhető. Ezeknek (...)
Kategória: Padok/Ládák
SKU: LP01
Masszív, stabil kispad, fenyőfából készül. Festhető és pácolható igény szerint. 95 cm hosszú, 35 cm mély és 60 cm magas. Karja rácsos szerkezetű, teteje/ülőke része felnyitható és alkalmas kissebb tárgyak tárolsára. (...)
Kategória: Padok/Ládák
SKU: HP01
Tömör fenyőfából készült kispad. Két oldalán íves karfa van, amelynek íve folytatódik a háttámlában. Teteje felnyitható, és alkalmas különböző tárgyak tárolására. Ideális gyerekszobába a játékoknak, vagy (...)
SKU: LH01
Hamburg láda. Beltere két egyenlő részre osztott, melynek mérete külön-külön 55 cm hosszú és 37 cm széles. Alsó részét ugyanaz a stílusú szokli díszíti, mint ami a szekrényeknél is megjelenik. Oldalait két (...)
Kategória: Padok/Ládák
SKU: MIL04

Méretei: 130x42x63 cm

SKU: LH02
Hamburg láda. Stílusban megegyezik a nagy ládáéval.  Teteje teljesen hátranyitható. Alkalmas játékok vagy kisebb tárgyak, kiegészítők, esetenként ruhanemű tárolására. 40 cm hosszú, 50 cm magas és 40  (...)

HASZNOS INFORMÁCIÓK

SZÁLLÍTÁS

Székelyudvarhelyen ingyenes a termékek kiszállítása, a marosvásárhelyi és kolozsvári bemutató üzlet által felvett rendelésekre pedig kedvezményes.. tovább

SZERELÉS

Bútoraink túlnyomó részben összeszerelt állapontban szállítódnak, vagy nagyon egyszerűen összeszerelhetőek, akár a kliens által is (pl. ágyaknál).. tovább

RENDELÉS MENETE

Rendelni több féle módon lehet: személyesen bármelyik bemutatóüzletünkben vagy telefonon (Székelyudvarhely: tel. 0266-212094, Marosvásárhely: tel. 0743-025779.. tovább

EGYEDI RENDELÉSEK

Ha nem talál megfelelő stílusú vagy méretű bútordarabot termékkínálatunkban, a megoldást az egyedi bútorgyártás nyújtja.. tovább