.
.
'FURNITURE must have a personality as well as be beautiful.'
.
.
Details are not the details. They make the DESIGN.
.
.
Natural feeling.
.
.
Things of quality has no fear of time.
.
.
...in every room, the furniture reflects you.
.
.
Less isn't more. Quality is more.
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Éjjeliszekrények RSS

Sorozattermékeink között négy fajta éjjelisszekrény van, melyeknek mérete azonos, csupán beosztásuk különbözik, valamennyi fenyőből készűlt. Ezek kivétel nélkül pácolhatóak és festhetőek bármilyen színre.  Ha nemesebb fából készűlt bútordarabra vágyik figyelmébe ajánjuk juharfából készűlt éjjeliszekrényünket, mely Tünde hálószoba garnitúránkhoz tartozik. A Milánó garnitúrához tartozó éjjeliszekrény fehérre festett, fenyő és MDF kombináció.
  • Szűrők
SKU: E01
Fenyőből készűlt éjjeliszekrény. 40 cm hosszú, 38 mély és 80 cm magas. Felső részén egy polc, alatta meg egy ajtó található. Ajtaján gombfogantyú és egy betét van. Festhető és pácolható bármilyen színre. (...)
SKU: ET01
Juhar fából készűlt bútordarab. A franciaágy két oldalára ajánljuk elhelyezni. Egy fiókból és egy szekrény részből áll. A fiókbetét kialakítása rácsos, moduláris szerkezetű, díszítésként dekoratív rombusz  (...)
SKU: E02
40 cm hosszú, 38 cm széles és 50 cm magas éjjeliszekrény. Tömör fenyőből készül, festhető és pácolható bármilyen színre. Felső részén egy fiók található, alatta nyitott polcos rész. (...)
SKU: E03
Tömör fenyőből készült éjjeliszekrény. Natúr lakkos felületkezelésben ajánljuk, de kapható pácolt és festett változatban is. 40 cm hosszú, 38 cm mély és 50 cm magas. Ajtatja két polcot takar, elől gombfogantyú és egy betét díszíti. (...)
SKU: E04
40 cm hosszú, 38 cm mély és 50 cm magas, tömör fenyőfából készült éjjeliszekrény. Egy fiokós és egy ajtós. Festhető és pácolható bármilyen színre.(...)

HASZNOS INFORMÁCIÓK

SZÁLLÍTÁS

Székelyudvarhelyen ingyenes a termékek kiszállítása, a marosvásárhelyi és kolozsvári bemutató üzlet által felvett rendelésekre pedig kedvezményes.. tovább

SZERELÉS

Bútoraink túlnyomó részben összeszerelt állapontban szállítódnak, vagy nagyon egyszerűen összeszerelhetőek, akár a kliens által is (pl. ágyaknál).. tovább

RENDELÉS MENETE

Rendelni több féle módon lehet: személyesen bármelyik bemutatóüzletünkben vagy telefonon (Székelyudvarhely: tel. 0266-212094, Marosvásárhely: tel. 0743-025779.. tovább

EGYEDI RENDELÉSEK

Ha nem talál megfelelő stílusú vagy méretű bútordarabot termékkínálatunkban, a megoldást az egyedi bútorgyártás nyújtja.. tovább